Bila sam mnogo usamljena..duze vrijeme..skoro da me nista nije zanimalo..jednog dana pojavi se sin i da mi predlog da mi instalira jamb..pristanem.. posto sam dugo igrala jamb na listice..za mene jamb nije bio nepoznat..usla sam na jamb igrala na racun kuce 7 dana.. odusevila me igra i druzenja kroz igru..tako sam vremenom sticala prijatelje..neke sam vec i licno upoznala na nekim susretima.. tako kroz razgovor saznala sam za mnogre sajtove..otvarala sam jedan po jedan..iskreno otkrila sam mnogo novcina i upoznala net malo bolje.. kroz povrsna druzenja imala sam i prijatnih i neprijatnih dogadjaja.. na pocetku znala sam biti i povrijedjena..vremenom sam svatila mnogo vise o svemu..sad se druzim sa onima koji me odusevljavaju..neki koji zele neozbiljnost sa takvim imam manji kontakt..naravno u pisanoj formi i kroz slikovne komentare.. sretna sam sad imam mali broj prijatelja ,,iskrenih..sa nima se sad intezivno druzim.. nisam vise tako usamljena..naprotiv mnogo sam sretnija.. dakle moje slobodno vrijeme dijelit cu sa prijateljima na netu..i prijateljima koje sam imala i imam u stvarnom zivotu.. prijatno svima u onome ko je sebe pronasao u necemu..VOLIM VAS I LJUBIM .. PRIJATELJI MOJI!!!